Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că se lucrează la sistematizarea rutieră și amenajarea locurilor de parcare din zona Metro: Este un proiect important pentru că în zonă locuiesc 200 de familii în blocuri ANL și locuințe sociale// FOTO


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, miercuri că se lucrează la sistematizarea rutieră și amenajarea locurilor de parcare din cartierul Obcini, zona Metro.

El a subliniat că acest proiect este unul foarte important în condițiile în care în această zonă locuiesc 160 de familii în blocurile  ANL și alte 40 în locuințe sociale

Lucian Harșovschi a reamintit că în urmă cu un an a înmânat cheile locuințelor în blocuri ANL unui număr de 80 de familii, iar atunci a promis că se va ocupa de sistematizarea rutieră a zonei și de amenajarea de locuri de parcare.

În prezent, sunt finalizate lucrările pentru parcările de reședință și se află în desfășurare lucrările pentru reabilitarea străzii Pictor Șerban Rusu Arbore (2450 mp) și a trotuarelor (350 mp).

Mai mult, la finalizarea acestor acțiuni, va avea loc amenajarea spațiilor verzi.

El a menționat că valoarea lucrărilor este de 1.464.611,45 lei, iar la final, cetățenii vor beneficia de 203 locuri de parcare, alei de acces noi și o stradă refăcută total.

Totodată, Lucian Harșovschi a declarat că se continuă și semnalizarea rutieră a trecerilor de pietoni din municipiu pentru a fi mult mai vizibile. Astfel, au fost finalizate două treceri pentru pietoni și alte trei sunt în lucru pe strada Gheorghe Doja.


Intră acum și în grupul de