Alexandru Băișanu s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste și este liderul organizației județene Suceava


Intră acum și în grupul de

Deputatul de Suceava Alexandru Băișanu, fost vicepreședinte al Partidului Forța Națională, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste condus de Daniel Ionașcu.

Alexandru Băișanu este prezentat deja pe site-ul formațiunii ca făcând parte din conducerea acestuia, fiind președinte al organizației județene Suceava.

„Astăzi m-am înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Alături de umaniști mi-am început cariera politică. Am fost întrebat ce reprezintă acest pas pentru viitorul meu, dar nu cred că eu sunt cel important acum. Important este viitorul politicii bucovinene și viitorul politicii românești. Ce înseamnă asta? Vă voi dezvălui pe parcurs.
Până atunci, am cerut elaborarea de către specialiști al unui plan concret și al unui calendar, pentru ieșirea sucevenilor din carantină. Și urmează proiecte concrete, ambițioase, nu doar pentru această regiune binecuvântată
”, a declarat Băișanu.

În PPU s-a mai înscris și Grațiela Gavrilescu cu care Băișanu fusese coleg în Partidul Forța Națională.

Reamintim că Alexandru Băișanu a fost exclus în toamna anului trecut din ALDE, iar acesta a activat o perioadă ca independent după care s-a înscris în Partidul Forța Națională de unde s-a înscris în PPU.

Deputatul sucevean a fost membru al ApR, al PUR care s-a transformat în PC, poziție din care a fost numit subprefect de Suceava, după care a intrat în PNL și a fost prefect de Suceava, iar după fuziunea PNL cu PDL a părăsit formațiunea și s-a înscris în PLR, partid care adevenit ALDE.    


Intră acum și în grupul de