Viceprimarul Rădăuțiului, Bogdan-Adrian Nicolau, se va ocupa de buna funcționare a Primăriei după ce primarul a fost infectat cu noul coronavirus. Angajați ai Primăriei care au intrat în contact cu primarul intră în autoizolare


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tatar, a informat, miercuri, cetățenii că a fost depistat ca fiind infectat cu SARS-CoV-2 care provoacă boala COVID-19, și a asigurat populația că forma de manifestare a bolii este una ușoară și că urmează să fie testat din nou în cursul săptămânii viitoare.

În acest context, bunul mers al activităților din cadrul primăriei municipiului Rădăuți va fi asigurat de actualul viceprimar PMP Bogdan-Adrian Nicolau, care, conform funcției ocupate, preia atribuțiile primarului.

Într-o informare de presă, Nicolau a anunțat că va pune în aplicare atât prevederile ordonanțelor militare cât și o strategie menită să împiedice răspândirea virusului.

Totodată, el a menționat că deja a fost întocmită o listă cu persoanele care au intrat în contact cu primarul Nistor Tatar, aceștia urmând să intre și ei în auto-izolare.

Viceprimarul Bogdan Adrian Nicolau a subliniat că sănătatea este pe primul loc în lista priorităților sale și că va pune în aplicare un program redus al personalului, astfel încât să se scadă numărul salariaților care lucrează concomitent în sediul primăriei, chiar introducerea muncii de la domiciliu.

Totodată viceprimarul a adăugat că și educația este un sector prioritar și că de aceea, în colaborare cu angajații primăriei, dar și cu primarul Tătar, vor căuta soluții ca examenele de bacalaureat și testare națională să fie desfășurate în condiții de maximă siguranță atât pentru elevi cât si pentru cadrele didactice.


Intră acum și în grupul de