Programul cu publicul al Primăriei Suceava a fost prelungit până la ora 18:00. Primarul Ion Lungu roagă sucevenii să nu se îmbulzească la sediul primăriei de la prima oră


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că programul cu publicul al Primăriei Municipiului Suceava a fost prelungit până la ora 18:00.

„Am stabilit ca programul de la Primăria Suceava să se desfășoare în două schimburi, între 8:00-16:00 și 12:00 și 20:00. Ca atare și relațiile cu publicul vor fi prelungite. Se vor putea face plăți la casierii până la ora 18:00”, a spus primarul.

El i-a rugat pe suceveni să aibă în vedere această prelungire de program și să nu se înghesuie de la prima oră.

„Îi rog pe suceveni să rețină acest lucru. Nu trebuie să se bulucească la prima oră”, a spus Lungu care a arătat că sucevenii au la dispoziție toată ziua, iar când va fi cald, e mai bine să vină după ce se potolește căldura.

„Am decis să se lucreze în două schimburi odată pentru a proteja salariații, să respectăm acele măsuri de distanțare fizică și pe de altă parte să dăm posibilitatea sucevenilor să-și achite taxele și impozitele locale”, a menționat primarul.

El a subliniat că programul Primăriei este începând de marți, în relațiile cu publicul, între orele 8:00-18:00.

Primarul a spus că sunt salariați în două schimburi pe toate compartimentele și că sucevenii se pot adresa pentru orice problemă în cele zece ore pentru relațiile cu publicul.


Intră acum și în grupul de