2.529 de suceveni sunt vindecați de Covid-19, iar în spitalele din Suceava și Rădăuți sunt internați 243 de pacienți cu Covid-19. În ultimele 24 de ore au fost externați 25 de pacienți și internați 50


Intră acum și în grupul de

Numărul sucevenilor care s-au vindecat de Covid-19 a ajuns la 2.529, din care 25 în ultimele 24 de ore.

Potrivit DSP Suceava, în ultimele 24 de ore au fost internate in spital 50 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 25 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

 În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 410 pacienți, dintre care 194 de pacienți Covid-19, un număr de 12 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 49 de pacienți Covid-19 și 19 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

 În ceea ce privește situația celor două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul județului Suceava, evidențele arată că mai sunt sunt 4 beneficiari, respectiv 3 beneficiari, care sunt infectați Covid-19.               

Duminică dimineața,  conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în județ se aflau în autoizolare la domiciliu 4829 de persoane și cinci în carantină instituționalizată.

Până acum au ieșit de autoizolare 16.056 de suceveni și 3.102 din carantină instituționalizată.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20474 de teste.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a făcut un apel către suceveni să respecte normele de igienă și distanțare socială impuse de starea de alertă și să manifeste aceeași atitudine responsabilă și conduită preventivă de până acum.


Intră acum și în grupul de