Tigari ascunse in bara de protectie a unui BMW


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Siret au reţinut în vederea confiscării de la un botoşănean, 180 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană ce erau ascunse în bordul şi barele de protecţie ale autoturismului. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisarul Ilie Poroch- Seriţan vineri, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară călătorind cu un autoturism marca „ BMW”, C. Daniel, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în municipiul Botoşani.

După controlul documentelor de călătorie, echipa de control a trecut la verificarea autoturismului, astfel au descoperit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bordul şi în barele de protecţie faţă şi spate ale autoturismului, un număr de 180 pachete de ţigări marca „Vinston”, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 769 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. Totodată autoturismul marca „ BMW”, a fost indisponibilizat până la achitarea amenzii contravenţionale.

În aceeaşi zi, s-a prezentat în P.T.F. Siret pentru a intra în ţară, I. Mihai, în vârstă, de 21 de ani, la volanul unui autoturism marca „ Dacia”.
În urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub bancheta din spate a maşinii, un număr de 300 pachete de ţigări marca „Stand”, cu timbru Duty- Free.

Ţigările în valoare de 1283 lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. Autoturismul marca „ Dacia ”, a fost indisponibilizat de către vameşi până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de