Jurnalistii din presa locala s-au intrecut la o partida de pescuit (Pescuit Sportiv)


Intră acum și în grupul de

Pescuit, multă distracţie şi premii. Aşa a arătat Cupa Presei la Pescuit Sportiv. Competiţia a adunat vineri, la iazul Conacului Domnesc din Şcheia, jurnalişti din presa scrisă şi din audio-vizual. Toţi participanţii au câştigat! Au câştigat o după-amiază frumoasă petrecută cu colegii de breaslă, au câştigat mai multă experienţă şi au plecat acasă cu premii şi peşte. Fiecare cât a prins. Unii mai mult, alţii mai puţin, la cei din urmă probabil peştii fiind în grevă. În condiţiile în care capturile advevărate s-au arătat cu zgârcenie, “micuţii” care au s-au agăţat de cârligul jurnaliştilor au făcut deliciul celor prezenţi. Glume, poante, câteva poveşti pescăreşti iar la final fiecare redacţie s-a ales cu diplome şi tricouri oferite de organizatori.

“Cupa Presei la Pescuit Sportiv este prima acţiune din cadrul Săptămânii Naţionale Sportul pentru Toţi, organizată la nivelul judeţului Suceava de Asociaţia Judeţeană Sportul Pentru Toţi în partenriat cu Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava. Trebuie să mulţumim celor de la Conacul Domnesc, care au fost gazdele acestei acţiuni. Mărturisesc că nu sunt un pescar profesionist dar cred că fiecare a prins după norocul şi profesionalismul său în acest domeniu”, a declarat Mihai Androhovici, preşedintele Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi Suceava.
Programul Săptămânii Naţionale “Sportul pentru Toţi” din judeţul nostru va mai cuprinde activităţi dedicate tutoror categoriilor de vârste la diverse discipline sportive (fotbal, volei, tennis, atletism, tir cu arcul, handball, ciclism, şah, orientare turistică şi tenis de masă) ce se vor desfăşura în principalele localităţi ale judeţului.


Intră acum și în grupul de