Debut cu dreptul al voleibalistilor suceveni (Volei, Divizia A2 Est)


Intră acum și în grupul de

CSU CSS Galaţi – CSMU LPS Suceava 1 – 3 (24-26, 20 25, 25-18, 20-25)

Candidată serioasă la accederea pentru barajul de promovare în primul eşalon, CSMU LPS Suceava şi-a respectat statutul de favorită în primul meci al ediţiei 2009-2010 al Diviziei A2 Est şi a câştigat în patru seturi, scor 3-1, meciul disputat în deplasare în compania formaţiei CSU CSS Galaţi.

Primul set a fost dramatic, însă a fost adjudecat de suceveni, care s-au impus cu 26-24. În setul secund, sucevenii şi-au dominat adversarii, care au câştigat apoi setul al treilea. „În setul al treilea a intervenit o stare de relaxare în sânul echipei noastre, însă şi gălăţenii au arătat că au potenţial şi cred că alcătuiesc o echipă care va pune destule probleme altor formaţii din seria noastră”, a explicat Victor Pancu, antrenorul CSMU LPS Suceava. Gazdele au câştigat setul al treilea cu 25-18, însă sucevenii şi-au asigurat victoria în setul următor pe care l-au câştigat cu 25-20.

„A fost un meci destul de greu, pe care l-am câştigat însă pentru că băieţii au demonstrat că au potenţial. Mă bucur că Susan şi Someşan s-au integrat foarte bine şi au avut o evoluţie de apreciat, dar vreau să felicit întreaga echipă pentru felul în care s-a comportat. Galaţiul este o echipă bună, mai ales că şi-au adus doi jucători de la Buzău şi un ridicător valoros de la Bacău”, a declarat Victor Pancu.

Sâmbătă, 10 octombrie, CSMU LPS Suceava va întâlni în etapa a II a a Diviziei A2 Est pe Videoclip Ploieşti.


Intră acum și în grupul de