Oficial: În ultimele 24 de ore a fost confirmat un singur caz de Covid-19 în județul Suceava, iar 61 de suceveni au fost declarați vindecați


Intră acum și în grupul de

În ultimele 24 de ore, în județul Suceava a fost confirmat un singur caz de Covid-19, persoana respectivă fiind internată în SJU Suceava. În același timp, încă 61 de suceveni au fost declarați vindecați, numărul total ajungând la 2.606

Potrivit Prefecturii Suceava, care citează datele DSP Suceava, în intervalul menționat au fost externate din spitalul sucevean 20 de persoane.

Astfel, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava rămân internați 397 pacienți, dintre care 159 de pacienți Covid-19, un număr de 13 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 30 de pacienți Covid-19 și 24 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Totodată, astăzi se recoltează probe, în vederea testării pentru Covid-1919, personalului din cele două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică din județ.

De asemenea, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în județ se află în autoizolare la domiciliu 4.843 de persoane, iar în carantină instituționalizată cinci de persoane. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică Covid-19.

Până acum, au ieșit din autoizolare 17.228 de persoane, iar din carantină instituționalizată – 3.102 de persoane.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20.716 de teste.

De menționat că, în cursul zilei de 01 iunie, polițiștii au desfășurat 32 de acțiuni în context Covid-19, fiind verificate 4.716 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu și 34 societăți comerciale.


Intră acum și în grupul de