Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Rădăuți și-a reluat activitatea. Depunerea cererii pentru actul de identitate sau viza de reședință se face doar pe bază de programare on-line
Primăria municipiului Rădăuți informează că Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor și-a reluat activitatea începând de astăzi, 2 iunie.

Potrivit sursei citate, activitatea cu publicul a fost sistată în perioada 21 mai – 1 iunie 2020, ca urmare a faptului că un angajat din cadrul instituției a fost depistat pozitiv la testarea Covid-19. Prin urmare, în baza anchetei epidemiologice declanșate de DSP Suceava, s-a dispus intrarea în izolare a tuturor angajaților serviciului.

De menționat, că depunerea documentației necesare se face în baza unei programări on-line. Astfel, depunerea cererii pentru actul de identitate sau viza de reședință se face doar pe bază de programare on-line, pe site-ul www.evp-radauti.ro, iar documentele se vor elibera la Ghișeul nr. 2, în intervalul orar 08:30 -16:00, de luni până vineri. Accesul în sediu va fi permis numai la ora programată.

De asemenea, triajul epidemiologic (verificarea temperaturii), purtarea măștii de protecție și dezinfectarea mâinilor înainte de intrarea în sediu sunt obligatorii.

Sursa recomandă, pentru cei care au posibilitatea, listarea cererii și completarea acesteia înainte de a veni la sediu (semnarea se va face doar în fața personalului instituției).

În ceea ce privesc audiențele, acestea se vor desfășura on-line, prin intermediul adresei de e-mail: spclep@primariaradauti.ro.

loading...