O familie din Câmpulung Moldovenesc a înmormântat cadavrul unei persoane crezând că este ruda decedată. După funeralii s-a stabilit că morga a încurcat cadavrul acesteia cu o altă persoană


Intră acum și în grupul de

Organele de cercetare penală din Câmpulung Moldovenesc verifică un caz neobișnuit ce a avut loc în localitatea menționată.

Potrivit Parchetului pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, în data de 29 mai, morga Spitalului Municipal din localitate a încredințat unei familii cadavrul despre care se credea că este ruda ei decedată.

A doua zi, angajații spitalului au constatat faptul că au greșit cadavrul, încredințând familiei cadavrul unei persoane decedate în condiții suspecte, fapt cercetat în cadrul unui dosar penal.

La acea dată, însă, familia respectivă înhumase deja mortul.

Având în vedere situația creată, organele de urmărire penală din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au dispus exhumarea cadavrului și transportarea acestuia înapoi, la morga spitalului.

În prezent, situația este examinată de organele de cercetare penală, susține Parchetul pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de