Flutur: Săptămâni întregi s-au rostogolit mizerii și neadevăruri despre mine și copilașii mei. Cei care au lovit în mine știau că sunt bolnav și nu mă pot apăra și și-au spus că e momentul să-l termine pe Flutur//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, la Subiectul Zilei că din experiența trăită în ultimele luni a învățat că atacat este un om politic puternic, dar nu a crezut că se poate merge atât de departe încât să fie terfeliți și copiii săi.

„Am învățat că se dă într-un om puternic. Ca să înțelegeți. Au spus că e momentul să îl terminăm pe Flutur ca să câștige X sau Y aici. Foarte bine! E o luptă politică. Dar nu dai într-un om fără să-l întrebi, sau știi că este în spital, sau știi că este bolanav, sau știi că nu se poate apăra. Eu las sucevenii să judece cine a greșit și cine a făcut bine”, a spus Flutur.

El a adăugat că dacă putea, ieșeam să contraargumenteze.

„Săptămâni întregi s-au rostogolit mizerii, neadevăruri despre mine și despre copilașii mei și nu e așa”, a spus președintele Flutur.

El a menționat că are doi copii care s-au realizat prin munca și puterile lor.

„Eu am doi copii. Cristian este cadru universitar, doctor în calculatoare și este la Politehnica din București pe munca lui. A studiat și în România și în Franța. Cristiana a fost aleasă la Organizația Națiunilor Unite, din partea Europei să reprezinte problema telecomunicațiilor. A fost aleasă, nu că o cheamă Flutur, de țările din Europa ca să le reprezinte la ONU la Comisia pentru comunicații. Sunt doi copii cu care mă mândresc. De aceea sunt un pic mâhnit că au fost terfeliți, inclusiv prin mass media, absolut mizerabil și pe nedrept. Nu i-ați văzut nici cu firme, cu combinații nici cu stat nici fără stat. Nu știu dacă asta e o calitate, dar sunt niște copii care s-au realizat prin munca lor. Au fost copii care au învățat foarte bine și îmi aduc aminte ce am tras eu ca om politic, dar au fost inspecții la Bacalaureat trimse de adversarii politici să vadă dacă fiică-mea știe și a luat 10”, a menționat Flutur.  

El a arătat că a trecut prin asemenea situații și prin foarte multe altele ca om politic puternic.

„Mi le asum, cu un mare of în suflet, dar sunt foarte multe mizerii la adresa unui om politic și probabil la un om politic care contează. Altfel nu-mi explic vehemența cu care m-au atacat unii-alții, pariurile cu dacă se mai ridică sau nu Flutur. Cred în bunul Dumnezeu, cred în forța mea, cred în bine și am făcut bine și sunt convins că o să facem bine în continuare pentru Suceava”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de