Incendiu la o firma de preparare a carnii din Radauti


Intră acum și în grupul de

Pagube de 300 milioane de lei vechi a înregistrat o firmă rădăuţeană de preparare a cărnii, după ce duminică în incintă a izbucnit un incendiu. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, la ora 14.42 a fost anunţat un incendiu la o societate comercială având ca obiect de activitate prelucrarea cărnii, în municipiul Rădăuţi, str. Frâncei.

La faţa locului a intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu Detaşamentul de pompieri Rădăuţi cu trei autospeciale iar la sosirea echipajelor ardeau panouri de tip „sandwich” amplasate în tavanul şi pereţii unei încăperi unde funcţionau celule de fierbere şi afumare a preparatelor din carne, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie.

Focul a fost stins la ora 16.50. Au ars panourile de tip „sandwich” -fabricate din spumă poliuretanică şi învelite în folie de aluminiu, pe o suprafaţă de aproximativ 32 mp. De asemenea, s-au degradat alte circa 196 mp panouri, instalaţii şi echipamente electrice, pagubele fiind estimate la 30.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric din cauza mijloacelor de iluminat electrice lăsate sub tensiune.
Pompierii au salvat patru celule de fierbere şi afumare, camera de frig şi centrala electrică, în valoare de aproximativ 16.000.000 lei.


Intră acum și în grupul de