Crucea Roșie Suceava a continuat donațiile către spitalele din Suceava, Rădăuți și Fălticeni din fondurile colectate prin campania „1 centimetru de fapte” inițiată de Ștefan Mandachi. Au fost donate echipamente necesare dotării complete a unui salon din cadrul Secțiilor de Pneumologie din aceste spitale


Intră acum și în grupul de

Crucea Roșie Suceava a continuat donațiile către spitalele din județul Suceava, cu echipamente achiziționate ca urmare a strângerii de fonduri în cadrul campaniei „1 centimetru de fapte”, campanie care a fost derulată de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, a anunțat, marți, directorul Crucea Roșie Suceava, Cornel Dediu.

Potrivit acestuia, Crucea Roșie Suceava împreună cu Ștefan Mandachi au donat către spitalele din Suceava , Rădăuți și Fălticeni, echipamente necesare dotării complete a unui salon din cadrul Secțiilor de Pneumologie din aceste spitale.

Donația a constat în paturi ATI (câte 4 pentru secțiile din Rădăuți și Fălticeni), concentratoare de oxigen și monitor functii vitale (câte 4 pentru fiecare spital), bol umidificator (24 bucăți), canulă nazala (60 bucăți), măști FFP2 (14.000 bucăți), măști FFP3 (5.000 bucăți) și alte materiale necesare în aceste spitale.

Valoarea totală a donațiilor din ultimele zile este de peste 72.000 euro, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de