Oficial: Încă 57 de suceveni au fost declarați vindecați de Covid-19.Numărul celor vindecați se apropie de 3.000. În spitalele din județ sunt 191 de pacienți cu Covid-19

Prefectura Suceava a informat, miercuri, că în ultimele 24 de ore, șapte suceveni au fost internați în spital cu Covid-19, iar 15 au fost externați, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical. În același timp, 57 suceveni au fost declarați vindecați de Covid-19, numărul celor vindecați ajungând la 2.951.

Astfel, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați 450 pacienți, dintre care 132 pacienți Covid-19, opt pacienți fiind în secția ATI. La nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați 59 de pacienți Covid-19 și 11 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Totodată, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în județ sunt 5.347 de persoane în autoizolare la domiciliu și o singură persoană în carantină instituționalizată. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu Covid-19.

Până acum, au ieșit din autoizolare 21.285 de persoane, iar din carantină instituționalizată – 3.107 de persoane.

„Datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente”, mai menționează Prefectura Suceava.