Un polițist din Gura Humorului, salvat de vesta anti-înjunghiere. El a fost atacat cu un cuțit de un bărbat cu probleme psihice, iar lama cuțitului a ricoșat în brațul stâng


Intră acum și în grupul de

Un polițist din Gura Humorului care a intervenit, miercuri dimineața, la aplanarea unui scandal a fost rănit la brațul stâng cu lama unui cuțit de un bărbat cu probleme psihice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava,comisar șef Ionuț Epureanu, un bărbat de 48 de ani din  Gura Humorului a făcut dimineața scandal, deși în ultima perioadă fusese liniștit.

Bărbatul s-a refugiat în baia locuinței și a închis ușa cu cheia, iar pentru că se temeau că acesta își poate face rău, părinții au sesizat situația la 112.

Un echipaj de poliție a ajuns la locuința respectivă și au încercat să intre în baie pentru a-l calma pe bărbat, iar când au forțat ușa, bărbatul, cu un cuțit a lovit într-un agent de poliție, iar lama cuțitului a ricoșat din vesta anti-înjunghiere în brațul stâng al polițistului.

Polițistul a fost transportat la SJU Suceava pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar bărbatul a fost reținut și dus pentru audieri la sediul Poliției, el fiind acuzat de ultraj.


Intră acum și în grupul de