Incendiu la un bar din Suceava

Un incendiu provocat de un scurtcircuit electric a izbucnit joi după-amiază într-un bar din centrul municipiului Suceava. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat prin serviciul 112, ora 15.19 astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu o autospecială, o autoscară mecanică, un echipaj de descarcerare şi un modul SMURD.

Când pompierii au ajuns la barul, situat pe str. Ana Ipătescu, în zona staţiei „de la Bancă”, focul ardea într-un colţ din incinta barului, existând pericolul de propagare la întreaga încăpere.

Incendiul a fost localizat în doar 2 minute de la sosirea pompierilor şi lichidat în totalitate la ora 15.45, în limitele găsite. Au ars tâmplăria din lemn a unei ferestre, o canapea şi izolaţia instalaţiei electrice pe o lungime de aproximativ 3 m. De asemenea, s-a degradat zugrăveala pereţilor, pagubele fiind estimate la 1.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit provocat de către un conductor electric defect.

Pompierii au reuşit să salveze restul bunurilor din interiorul barului în valoare de aproximativ 80.000 lei.

loading...