Tanar fara permis, scos de pompieri dintre fiarele unui Alfa Romeo (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un grav accident a avut loc sâmbătă dimineaţă, şoferul scăpând cu viaţă doar pentru că avea airbag ce s-a deschis în momentul impactului. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, sâmbătă, la ora 10:29 a fost anunţat un accident pe drumul judeţean DJ 208, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu un echipaj de Descarcerare şi un echipaj SMURD.

Ajunşi pe str. Mitocului, din municipiul Suceava, echipajele profesioniste au găsit un autoturism, marca Alfa Romeo, care a intrat în coliziune cu un copac, în urma accidentului rezultând încarcerarea şoferului.

Imediat, pompierii au izolat şi balizat zona, au descarcerat victima şi i-au acordat primul ajutor medical, împreună cu lucrătorii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
S-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi).

Potrivit IPJ Suceava, S. Florin de 21 ani din localitate, fără a poseda permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Spania, pe un sector de drum în aliniament, urmare a vitezei excesive, s-a angajat în depăşirea unei betoniere care circula n aceeaşi direcţie, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a derapat, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coleziune frontală cu un copac din afara părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporala gravă a conducătorului auto, care i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, comoţie cerebrală, fractură femur stâng, starea victimei fiind foarte gravă.

Din cauza leziunilor suferite conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de