Lucian Harșovschi anunță că vor fi aprobați indicatorii tehnico-economici actualizați pentru Sala Polivalentă: Făcând aceste actualizări avem și noi șansa să avem o sală polivalentă


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că urmează să fie adoptați indicatorii tehnico-economici actualizați pentru proiectul Sălii Polivalente din Suceava.

„Într-o ședință de Consiliu Local de îndată vom aproba indicatorii tehnico-economici pentru Sala Polivalentă. Vom retransmite Guvernului pentru a debloca lucrurile pentru că a fost pusă într-un sertar, departe”, a declarat Harșovschi.

El a spus că pentru acest proiect se actualizează datele.

„Întotdeauna când scoți un proiect la licitație trebuie să ai actualizate datele”, a spus viceprimarul.

El a arătat că trebuie actualizate costurile întrucât prețurile s-au modificat de-a lungul timpului și că se actualizează și costul forței de muncă, dar și al materialelor necesare.

„Făcând aceste actualizări avem și noi șansa să avem o Sală Polivalentă în municipiul Suceava”, a spus Lucian Harșovschi.

Reamintim că în 30 ianuarie președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, anunțase că proiectul Sălii Polivalente din municipiul Suceava a fost deblocat și că în maxim două luni ar urma să fie pe masa Guvernului pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economice.

„Concret, proiectul a trecut de faza de evaluare a ofertelor pentru realizarea studiului de fezabilitate, urmând ca, în cel mult două luni, documentația să fie pe masa Guvernului în vederea aprobării indicatorilor tehnico-economici”, a spus președintele Flutur.

El a menționat atunci că Sala Polivalentă din Suceava va avea 5000 de locuri și va fi făcută după modelul celei din Oradea.


Intră acum și în grupul de