Încă două parcări de reședință au fost finalizate în cartierul Burdujeni. Lucian Harșovschi: Programul ar fi fost finalizat astăzi dacă nu ar fi fost blocat timp de doi ani în Consiliul Local.


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, luni seara, că un număr de 424 de suceveni din cartierul Burdujeni beneficiază de acum direct de programul de Modernizare a Sucevei de la Scara Blocului.


„Au fost finalizate alte două parcări de reședință pe str. Rândunicii și str. Brândușei din cartierul Burdujeni, unde au fost realizate lucrări de reamenajare și modernizare a străzilor, a acceselor în 14 scări de bloc, dar și reabilitarea a 202 locuri de parcare”; a spus viceprimarul.

El a arătat că pe str. Brândușei au fost create 89 de locuri de parcare, s-a turnat covor asfaltic pe 1564 mp și s-au montat borduri mari pe 437 ml și borduri mici pe 237 ml, în timp ce pe str. Rândunicii au fost amenajate 113 locuri de parcare, s-a turnat covor asfaltic pe 2594 mp și s-au folosit borduri mari pe 417 ml și borduri mici pe 272 ml.

Alți 424 de suceveni beneficiază direct de programul de Modernizare a Sucevei de la Scara Blocului. Au fost finalizate alte două parcări de reședință pe str. Rândunicii și str. Brândușei din cartierul Burdujeni, unde au fost realizate lucrări de reamenajare și modernizare a străzilor, a acceselor în scările de bloc (14), dar și reabilitarea a 202 locuri de parcare. 🚘Date tehnice:📌Str. Brândușei:* BM = 437 ml;* bm = 237 ml;* Covor asfaltic = 1564 mp;* Locuri de parcare = 89.📌Str. Rândunicii;* BM = 417 ml;* bm = 272 ml;* Covor asfaltic = 2594 mp;* Locuri de parcare = 113.Modernizarea Sucevei de la Scara Blocului este un proiect la care țin foarte mult și pe care îl vom duce la bun sfârșit în toate cartierele orașului. Un proiect care ne arată cum ar trebui să fie municipiul Suceava și care ar fi putut fi finalizat astăzi, dacă nu ar fi fost blocat timp de 2 ani în Consiliul Local. Continuăm! #LH #Suceava #AdministrațieLiberală

Gepostet von Lucian Harșovschi am Sonntag, 5. Juli 2020


„Modernizarea Sucevei de la Scara Blocului este un proiect la care țin foarte mult și pe care îl vom duce la bun sfârșit în toate cartierele orașului. Un proiect care ne arată cum trebuie să arate municipiul Suceava și care ar fi putut fi finalizat astăzi, dacă nu ar fi fost blocat timp de 2 ani în Consiliul Local”, a menționat Lucian Harșovschi care a menționat că se continuă lucrările în oraș.


Intră acum și în grupul de