Din gard in stalp


Intră acum și în grupul de

Deşi era beat, un tânăr nu a ezitat să se urce la volan, însoţit de doi amici. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 20.15, pe str. Ştefan cel Mare din oraşul Gura Humorului, R. COSTEL, în vârstă de 22 ani, din comuna Stulpicani, posesor al permisului de conducere categoriile „B,BE,C,CE”, din anul 2009, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei, părăsind partea carosabilă.

Autoturismul a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, după care s-a întors, izbindu-se cu spatele de un stâlp al reţelei de iluminat public, apoi cel în cauză a mutat autoturismul în parcarea Autogării Gura Humorului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală lui B. Ionel, de 20 ani şi I. Petrică, de 19 ani, ambii din comuna Stulpicani, pasageri în autoturism, care s-au prezentat la spital, stabilindu-li-se diagnosticele: „plagă frontală supraorbitală dreapta cu escoriaţii”, respectiv „plăgi multiple la nivelul scalpului, regiunea parietală şi mâna stângă”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi conducerea unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.


Intră acum și în grupul de