De la tribunal a ajuns direct pe patul de spital (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O tânără din judeţul Suceava a ajuns direct de pe holurile Palatului de Justiţie din municipiul reşedinţă de judeţ pe unul din paturile Spitalului Judeţean Suceava. Totul s-a întâmplat pe parcursul zilei de marţi când adolescenta se afla în clădirea Judecătoriei împreună cu o prietenă. Fata, în vârstă de 17 ani, este din localitatea Ipoteşti, iar marţi în jurul orei 11:15, îşi aştepta prietena pe care o însoţise să-şi rezolve problemele.

Nu s-a gândit nici un moment la ceea ce urma să păţească aşa că s-a aplecat peste balustrada scărilor interioare. Un moment de neatenţie a fost de ajuns pentru ca tânăra să se dezechilibreze şi să cadă în gol de la o înălţime de peste 3 metri.

Prima persoană care a văzut incidentul a fos chiar jandamul de serviciu de la poarta principală care, speriat, a sunat de urgenţă la 112. Imediat, la faţa locului s-a prezentat un echipaj SMURD aparţinând ISU Suceava. Acesta i-a acordat fetei primele îngrijiri până la sosirea ambulanţei care a preluat-o şi a transportat-o la Spitalul Judeţean Suceava.

Conform cadrelor medicale sucevene, adolescenta se află în momentul de faţă în afara oricărui pericol, este lucidă şi conştientă, dar pentru că prezenta mai multe leziuni minore şi pentru siguranţa ei, s-a luat hotărârea să rămână internată în cadrul Secţiei de Chirurgie infantilă cel puţin 24 de ore.


Intră acum și în grupul de