Purtatorul de cuvant al IPJ Suceava , „vocea unica” ce va transmite incidentele electorale (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La sediul IPJ Suceava miercuri, a avut loc o conferinţa de presă organizată de către Birourile de Relaţii Publice ale instituţiilor M.A.I. din judeţul Suceava, respectiv Instituţia Prefectului, Inspectoratele judeţene de Poliţie, Jandarmi, Poliţie de Frontieră şi Situaţii de Urgenţă pe tema alegerilor ce urmează a avea loc. „La nivelul judeţului a fost înfiinţat un centru de comunicare ce cuprinde purtătorii de cuvânt a Instituţiilor MAI, ce va coordona activitatea de comunicare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţîru.

La întrunire au fost prezenţi purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, comisarul Ilie Poroch-Seriţan, al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, locotenent Irina Ipate, al Inspectoratului de Jandarmi, căpitan Bogdan Cornaci, al IPJ Suceava, inspector Gabriel Panţîru şi reprezentanţii ISU „Bucovina”, Alin Găleată şi Prefecturii, Monica Tătar.
În cadrul conferinţei a fost anunţată desemnarea singurei persoane de contact pe linie de Relaţii Publice & Presă, după principiul „vocii unice” aplicat la nivel naţional.
„Practic toate evenimentele electorale vor fi mediatizate printr-un singur purtător de cuvânt chiar dacă evenimentul se va înregistra într-o zonă aflată, de exemplu sub paza jandarmilor sau al pompierilor”, a precizat Gabriel Panţîru, menţionând că el va fi acea „voce”.


Intră acum și în grupul de