Carutasi bauti, pe drumurile din judet


Intră acum și în grupul de

Doi căruţaşi băuţi au fost implicaţi miercuri în două accidente rutiere. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orelor 11.00, pe DN 2E, în interiorul localităţii Capu Codrului, comuna Păltinoasa, N. Dumitru, de 61 ani, localnic, în timp ce conducea un atelaj hipo neînregistrat, a efectuat virajul spre stânga fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de către G.Irinel, de 23 ani, din comuna Tîmboieşti, judeţul Vrancea.

Conducătorul atelajului hipo N. Dumitru a fost rânit însă, datorită stării de ebrietate în care se afla nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto G. Irinel purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot miercuri, în jurul orelor 11.00, pe D.J. 208 A, în afara localităţii Udeşti, S. Vasile, de 29 de ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2008, în timp ce conducea o autoutilitară, întrucât nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu atelajul hipo care circula în faţa sa condus de B. Mihai, de 62 de ani, din comuna Udesti.

Căruţaşul a fost accidentat iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,09 mg./l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cazul şoferului rezultatul a fost negativ.


Intră acum și în grupul de