Prefectul și directorul DSP Suceava au verificat modul de respectare a măsurilor de protecție în contextul Covid-19 la Rădăuți și Sucevița


Intră acum și în grupul de

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, și directorul executiv interimar al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Dinu Sădean, au efectuat o vizită în teritoriu având ca obiectiv verificarea modului de respectare a măsurilor de protecție și prevenire a răspândirii SARS- CoV 2.

Potrivit Prefecturii Suceava, ei s-au deplasat, în data de 16 iulie, în zona Rădăuți-Sucevița la Spitalul de Îngrijiri Paliative Sf. Luca Sucevița, Căminul pentru Persoane Vârstnice Rădăuți și Spitalul Municipal Rădăuți.

Concret, au fost verificate existența echipamentelor de protecție pentru personal, asigurarea circuitelor epidemiologice, fiind discutate punctual, cu managerii unităților socio-medicale, aspectele privind eventualele riscuri identificate și măsurile de eliminare adoptate pentru a preveni răspândirea infecțiilor provocate de noul coronavirus SARS-CoV2, a mai menționat sursa citată.


Intră acum și în grupul de