Sapte ucrainence amendate de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de 7 ucrainence au fost amendate miercuri de poliţişti, după ce în maşina în care călătoreau au fost găsite ţigări de contrabandă. Potrivit IPJ Suceava, la ora 11.10, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Grăniceşti au identificat în trafic pe DN 2, pe raza comunei Grăniceşti, un autoturism ce se deplasa pe direcţia Siret-Suceava. Conducătorul auto C. OCTAVIAN, din comuna Adîncata era însoţit de 3 ucrainence, respectiv K. MARIANA, de 24 ani, P. VERONIA, de 47 ani şi B. LARYSA, de 50 ani.

În autoturism au fost identificate 1340 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, pentru care nu au prezentat documente justificative. S-a dispus măsura sancţionării contravenţionale pentru fiecare în parte şi măsura complementară de ridicare în vederea confiscării a celor 1340 pachete cu ţigări, în valoare de 6700 lei.

La un interval de 10 minute, pe DN 2 în localitatea Ratoş, a fost depistat un alt autoturism condus tot de un bărbat din Adîncata, respectiv C. Dorel, ce era însoţit de K. Paraskovia, de 51 ani, B. Vicktoria, de 59 ani, S. Aurelia, de 53 ani şi S. Georgiana, de 56 ani, toate din Republica Ucraina, care transportau 2.235 pachete ţigări de provenienţă ucraineană fără documente justificative.

Cele patru persoane au fost sancţionate, iar ţigările în valoare de 11.175 lei au fost ridicate în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de