Gravida ranita intr-un accident rutier


Intră acum și în grupul de

O şoferiţă, gravidă în luna a IV-a, a ajuns la spital după ce s-a izbit într-un autotractor. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 05.30, la intersecţia DJ 178A cu DC 74, în localitatea Şcheia, I. AGLĂIŢA, de 33 ani localnică, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei la carosabil acoperit cu zăpadă apoasă şi în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Maşina a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autotractor, ce tracta o semiremorcă, condus de V. CORNELIU, de 30 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani.

Şoferiţa rănită, a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde în urma consultaţiei medicale i s-a stabilit diagnosticul „contuzii genunchi drept, traumatism toracic”, necesitând pentru vindecare 7 – 10 zile pentru îngrijiri medicale şi fiind gravidă în luna a-IV a, a rămas internată pentru investigaţii suplimentare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero şi le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Atât I. Aglăiţa, cât şi V. Corneliu nu purtau centurile de siguranţă.


Intră acum și în grupul de