A intrat la furat desi proprietarii erau acasa


Intră acum și în grupul de

Deşi toţi membrii unei familii erau acasă şi se uitau la televizor, o minoră a avut tupeul de a sări un geam şi a furat o poşetă din dormitor. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 09.21, prin „S.N.U.A.U. 112” C. Maria, de 79 ani, din municipiul Suceava a sesizat faptul că a reţinut o persoană de sex feminin care a pătruns în locuinţă escaladând un geam dinspre stradă aflat în apropierea porţii de acces pe proprietate şi din interior acelei camere a sustras o poşetă de damă de culoare neagră.

Primele cercetări au indicat faptul că la orele 09.00, bătrâna împreună cu ceilalţi membri ai familiei se aflau la domiciliu urmărind la televizor slujba religioasă. La un moment dat în jurul orei 09.10, în curtea lor a intrat o persoană necunoscută care s-a dus direct la uşa de acces a tras de aceasta şi întrucât era închisă şi asigurată a ieşit imediat din curte. Pe moment nu au dat importanţă acestui lucru, proprietarii crezând că este o persoană care umblă cu cerşitul.

După circa două minute proprietara a auzit zgomote suspecte în dormitorul alăturat şi când s-a dus să vadă ce se întâmplă acolo a surprins o persoană de sex feminin care încerca să fugă pe geam cu o poşetă pe care a luat-o din acea cameră. Acel geam a fost lăsat deschis de către proprietară pentru aerisire, iar în poşeta sustrasă nu avea nici un bun. Deasemenea nu au fost sustrase alte bunuri înscrisuri sau valori din interiorul locuinţei respective.

Suspecta a fost identificată ca fiind minora G. C., de 15 ani, din comuna Şcheia, care a recunoscut fapta comisă, precizând că a pătruns în interiorul casei escaladând un geam lăsat deschis de proprietari.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 50 lei, reprezentând contravaloarea poşetei şi a fost recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de