Zeci de polițiști și jandarmi au căutat un copil din Frătăuții Vechi dat dispărut, care s-a ascuns și a adormit de fapt în mașina tatălui său


Intră acum și în grupul de

Un copil (cinci ani) din comuna Frătăuții Vechi, a pus pe jar Poliția din Rădăuți după ce s-a ascuns și apoi a adormit în mașina tatălui său. Părinții, disperați, au crezut că fiul lor s-a pierdut și l-au căutat mai mult de două ore.

Povestea a început joi, în jurul orelor 16:00. Tatăl copilului a spălat autoturismul după care a lăsat portierele deschise pentru a se usca interiorul acesteia.

Apoi, în jurul orelor 19:00, în timp ce se afla cu părinții în casă, băiatul a auzit faptul că tatăl său urmează să meargă până la un magazin din zonă pentru a face cumpărături.

El, fiind neobservat de părinți, a fugit afara și s-a ascuns între bancheta din spate și scaunele din față ale autoturismului, unde a adormit. El, pe parcursul căutărilor a dormit în mașina părinților, fiind trezit de către agenții de poliție în momentul în care aceștia l-au identificat.

Până atunci însă, atât părinții copilului împreună cu vecinii, cât și autoritățile au căutat copilul pe raza comunei.

Mai mult, la nivelul poliției Rădăuți s-au constituit de îndată opt echipe de căutare cu 20 de polițiști sprijinite de efective din cadrul jandarmeriei, poliției de frontieră și ISU, precum și voluntari. La fața locului a fost adus și un câine de urmă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți.

Într-un final, în jurul orelor 22:20, polițiștii au găsit copilul în mașina tatălui său, pe bancheta din spate.

Curios e că mașină era parcată pe malul râului Suceava, la o distanță de aproximativ 5-6 km de locuința familiei respective, iar tatăl era plecat în lunca râului unde îl căuta pe fiul său.

De menționat, că băiatul nu a fost victima vreunei infracțiuni, el fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți unde s-a stabilit faptul că nu prezintă leziuni.


Intră acum și în grupul de