Primărie din județul Suceava amendată de Garda de Mediu cu 10.000 de lei pentru abandonarea de deșeuri pe raza localității


Intră acum și în grupul de

O primărie din judeţul Suceava a fost sancţionată, miercuri, de comisari ai Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Suceava cu 10000 de lei după ce, în urma unei sesizări, s-au constatat abandonări de deşeuri pe raza localităţii.

Potrivit unui comunicat de presă publicat online pe pagina oficială a instituţiei, comisari ai CJ al GM Suceava s-au deplasat într-o localitate suceveană pentru a verifica o sesizare privind “abandonări de deşeuri şi incinerări ale acestora”.

Comisarii de mediu suceveni au constatat la faţa locului abandonări de deşeuri menajere în amestec, doze din aluminiu, PET-uri, anvelope, deşeuri materiale din construcţii, precum şi urme de incinerare a deşeurilor în lunca râului Suceava.

“Pentru neconformităţile constatate Autoritatea Administraţiei Publice Locale a fost sancţionată cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform Legii nr.211/2011, cu modificările şi completările ulterioare, stabilindu-se măsuri ferme de remediere a deficienţelor constatate”, se precizează în comunicatul CJ al GM Suceava.


Intră acum și în grupul de