Botosanean lasat de frontieristi fara tigari si fara masina


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii şi vameşii din P.T.F. Siret, au depistat în autoturismul unui botoşănean, 600 de pachete de ţigări ce erau ascunse în portiere, sub preşuri şi sub capitonajul portbagajului, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit ilicit. Potrivit purtătorului e cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, luni dimineaţă, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Daewoo Cielo”, A. Ştefan, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în municipiul Botoşani.

După controlul documentelor de călătorie s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, astfel s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portiere, sub preşuri şi sub capitonajul portbagajului, un număr de 600 pachete de ţigări marca „More” de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 2568 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către vameşi, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

De asemenea, autoturismul marca „ Daewoo Cielo”, a fost indisponibilizat în vamă până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de