Se plimbau cu masina, desi nu aveau permis


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Cajvana şi prietena acestuia sunt cercetaţi penal după ce au fost depistaţi de poliţişti că s-au plimbat cu maşina fără a avea permise. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 16.30, pe D.J. 178, în localitatea Arbore, lucrătorii poliţiei rutiere din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi au oprit în trafic un autoturism. Autoturismul a fost condus de T. Oana, de 18 ani, din localitate, elevă, care nu deţine permis de conducere auto, contatându-se şi faptul că valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie a expirat la 02.10.2009.

De asemenea, s-a stabilit că autoturismul în cauză este proprietatea numitului P. Ionuţ Gavril, de 18 ani, din oraşul Cajvana, care se afla în autoturism în calitate de pasager pe bancheta din dreapta faţă. Acesta a declarat că nu posedă permis de conducere, însă cu toate acestea a pus în circulaţie şi a condus autoturismul de la domiciliul său în comuna Arbore, unde l-a încredinţat spre a fi condus prietenei sale, T. Oana.

Faţă de P. Ionuţ Gavril urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, neînmatriculat, punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi încredinţarea a unui autovehicul spre a fi condus de către o persoană care nu deţine permis de conducere, iar faţă de T. Oana sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.


Intră acum și în grupul de