Pe 1 decembrie se aprind luminile in bradul din centrul Sucevei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Luminile din bradul de Crăciun montat încă de săptămâna trecută pe esplanada Casei de Cultură din municipiu vor fi aprinse oficial pe data de 1 decembrie. Conform conducerii Primăriei Suceava, evenimentul va avea loc în jurul orei 17:00. Până atunci angajaţii, din cadrul domeniului public depun toate eforturile pentru a finaliza acţiunea de decorare a bradului precum şi de montare a ghirlandelor luminoase pe stâlpii din oraş. Pentru iarna 2009 – 2010 administraţia locală suceveană nu a mai făcut nici o investiţie, fiind an de criză financiară.

“După cum se ştie, problemele financiare cu care se confruntă ţara şi implicit şi oraşul au condus ca în anul acesta să nu mai facem investiţii în ghirlande noi, dar materialele existente deja în proprietatea Primăriei sunt, spun eu, destul de frumoase şi suficiente pentru a orna oraşul pentru sărbătorile de iarnă”, a declarat primarul Ion Lungu în cadrul unei conferinţe de presă de miercuri.

El a mai adăugat că tot pe data de 1 decembrie se va drumul şi la patinoarul artificial din Suceava. O veste bună pentru patinatori este aceea că pentru această iarnă s-a hotărât ca preţurile practicate de patinoar să rămână aceleaşi de anul trecut.


Intră acum și în grupul de