Senatorul Orest Onofrei: „Romanii nu vor alege intre un inger si un demon”


Intră acum și în grupul de

„Am ajuns ca după 20 de ani să se spună că alegem între alb şi negru, între dictatură şi democraţie, între rai şi iad”, a declarat prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, referindu-se la faptul că discursul politic actual este extrem de radical, specific liderilor politici şi nu electoratului şi nici măcar al membrilor de partid. „Chiar dacă există exemple negative în partide, nu poţi eticheta un partid ca fiind corect dacă un om e corect cum nu poţi eticheta un partid drept corupt dacă unul din membrii e corupt”, a spus Onofrei.

El consideră că decredibilizarea discursului politic este din cauză că este „în dinţi de fierăstrău”, cu maxime şi minime. „Din păcate, cei care sunt la guvernare sunt în iad, iar cei din opoziţie propovăduiesc raiul. Rolurile se schimbă odată cu schimbarea guvernării”, a spus liderul PD-L Suceava.

Onofrei a mai adăugat că românii aleg până la urmă oameni. „Cred că în 6 decembrie românii nu vor alege între un înger şi un demon, ci o persoană în care pot avea încredere că îi reprezintă pe ei”, a conchis senatorul sucevean.


Intră acum și în grupul de