Sofer de TIR din Adancata, ranit grav (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şoferul unui camion a ajuns în stare gravă la spital după ce din cauza vitezei a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un copac. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orelor 23.50, pe DJ 280D, în afara localităţii Mitocul Dragomirnei, S. Constantin, în vârstă de 37 ani, din comuna Adâncata, în timp ce conducea un autotractor ce tracta o semiremorcă, întrucât nu a adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe sensul opus, după care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea din partea stângă a drumului, în direcţia sa de mers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto S. Constantin, care a fost transportat la spital. Acesta nu purta centura de siguranţă şi din cauza leziunilor suferite, nu a fost testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imediat după producerea accidentului, la faţa locului a ajuns un echipaj de Descarcerare şi un echipaj SMURD ale Detaşamentului de pompieri Suceava.
Echipajele profesioniste au găsit un T.I.R., care a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu un copac, în urma accidentului rezultând încarcerarea şoferului.

Imediat, pompierii au izolat şi balizat zona, au descarcerat victima şi i-au acordat primul ajutor medical, împreună cu lucrătorii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
S-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri -deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi.
Şoferul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de