Autoturism in flacari, dupa ce s-a izbit intr-un stalp (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Patru tineri, printre care şi o minoră, au ajuns în noaptea de joi spre vineri la Spitalul Judeţean Suceava, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un stâlp apoi a luat foc. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, accidentul a fost anunţat la ora 22.56, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu un echipaj de Descarcerare, un echipaj SMURD şi o autospecială de stingere.

Ajunşi pe raza localităţii Hânţeşti, comuna Adâncata, echipajele profesioniste au găsit un autoturism, marca Ford Mondeo, incendiat şi patru victime.
Autoturismul a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane şi incendierea autoturismului.

Imediat, pompierii au izolat şi balizat zona, au stins incendiul şi au acordat primul ajutor medical victimelor, împreună cu lucrătorii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
S-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri -deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi.

Cele patru victime au fost transportate, de către salvarea SMURD şi două ambulanţe S.A.J., la Spitalul Judeţean pentru investigaţii amănunţite.
Astfel în secţia de ortopedie au internaţi Alin Sorin A., în vârstă de 21 ani, Şerban Dănuţ H., de 18 ani, care a fost rănit mai grav, având fractură închisă de femur, ambii din Bereşti şi Crinela Monica G., de 19 ani, din Hânţeşti, iar în secţia de chirurgie infantilă a fost internată Diana H, în vârstă de 14 ani.


Intră acum și în grupul de