Incendiu la doua case din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni au intervenit vineri, după-amiază cu două maşini pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două case de pe str. Cernăuţi. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, existenţa focului a fost anunţată prin serviciul 112, la ora 18:46, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului izbucnit la două locuinţe ce aparţin lui Decebal C. şi Maria N., din municipiul Suceava.

Când pompierii au ajuns la faţa locului ardea acoperişurile celor două locuinţe, existând pericolul de propagare la camerele de locuit.
Flăcările au fost stinse la ora 20.40, dar au ars acoperişul imobilului ce aparţine lui Decebal C., pe o suprafaţă de 150 mp, acoperişul locuinţei învecinate pe o suprafaţă de 10 mp şi circa 1 mc lemn de foc. Pagubele au fost estimate de proprietari la 10.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul s-a produs din cauza scânteilor şi a jarului provenite din coşul de evacuare a fumului deteriorat.

Pompierii au salvat cele două locuinţe, în valoare de aproximativ 120.000 lei. Din fericire nu au fost victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de