Incidența cumulată a cazurilor de Covid-19 în județul Suceava crește ușor la 0,49 la mia de locuitori. Prefectura Suceava: Recomandăm sucevenilor să respecte măsurile de protecție dispuse de autoritățile competente și să adopte un comportament preventiv


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, luni, faptul că incidența cumulată a cazurilor de infecții cu noul coronavirus în județul Suceava este de 0,49 la mia de locuitori. Amintim că duminică aceast număr era de 0,48 la mia de locuitori.

În aceste condiții, Prefectura Suceava vine cu un nou apel către suceveni. Concret, Prefectura recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție dispuse de autoritățile competente și să adopte un comportament preventiv:

– purtați corect masca de protecție, aruncați-o după folosire într-un recipient de gunoi cu capac și spălați-vă imediat mâinile cu apă și săpun sau dezinfectați-vă cu soluții pe bază de alcool;

– nu vă atingeți ochii, gura, nasul dacă nu v-ați spălat pe mâini;

– păstrați distanța de cel puțin 1,5 metri față de alte persoane;

– curățați periodic suprafețele de contact (mânere, mese etc.) cu soluție dezinfectantă;

– în cazul apariției simptomatologiei specifice COVID-19, accesați numărul unic de urgență 112;

– consultați periodic site-urile oficiale, în vederea informării asupra evoluției prevederilor legislative privind limitarea răspândirii îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.


Intră acum și în grupul de