Au ramas fara acoperis in prag de Sarbatori


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din localitatea suceveană Laura a luat foc în noaptea de duminică spre luni, de la un cablu defect ce s-a supraîncălzit. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava incendiul a fost anunţat prin serviciul 112, la ora 23.51, astfel că Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, Garda de Intervenţie Vicovu de Sus împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Straja şi Vicovu de Sus au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului izbucnit la gospodăria Valeriei S., din localitatea Laura, oraş Vicovu de Sus.

Când pompierii au ajuns la locul intervenţiei incendiul se manifesta la acoperişul corpului comun format din casa de locuit, bucătărie de vară, adăpost de animale şi magazie, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, existând pericolul de propagare la două locuinţe învecinate.

Flăcările au fost stinse la ora 01.20, dar a ars acoperişul corpului comun, pe o suprafaţă de 200 mp. De asemenea s-au degradat planşeul şi pereţii portanţi ai clădirii, pagubele fiind estimate la 10.000 lei .

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul s-a produs prin efect termic al curentului electric din cauza unui cablu electric defect.

Pompierii au salvat bunurile materiale din imobil şi cele două locuinţe învecinate, în valoare de aproximativ 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de