Politistii suceveni au confiscat 9990 pachete de tigarete rusesti


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea a Fraudelor şi ai Poliţiei Rutiere au oprit duminică, la ora 11:30 pe strada Grigore Alexandru Ghica, din municipiul Suceava un autoturism care transporta ţigarete de provenienţă Federaţia Rusă. Potrivit IPJ Suceava, din primele verificări a rezultat faptul că autoturismul a fost condus de C. Dumitru de 37 ani, din oraşul Siret, iar în interiorul autoturismului a fost găsită cantitatea de 5.500 pachete ţigarete de provenienţă Federaţia Rusă.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, autoturismul aparţinând unei societăţi comerciale, fiind indisponibilizat până la definitivarea cercetărilor.

Tot duminică, a fost oprit în trafic şi autoturismul condus de R. Constantin, de 26 ani, din municipiul Rădăuţi, care transporta 4.490 pachete ţigarete de provenienţă Federaţia Rusă.

Şi în acest caz ţigările au fost confiscate iar autoturismul indisponibilizat până la definitivarea cercetărilor.

Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la „contrabandă”. Valoarea totală a ţigaretelor este de 35.000 lei.


Intră acum și în grupul de