Flutur: Drumul care leagă Rădăuți de comuna Satu Mare este modernizat, iar anul viitor se va asfalta și drumul pietruit care leagă comuna Satu Mare de Grănicești


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, că se asfaltează drumul ce leagă municipiul Rădăuți de comuna Satu Mare și că în acest fel se va contribui la fluidizarea traficului din municipiul Rădăuți pentru că se va putea circula spre Putna prin Milișăuți-Satu Mare, fără să se aglomereze centrul orașului.

„Asfaltăm drumul care leagă municipiul Rădăuți de comuna Satu Mare. Este o investiție pe un drum de 3,5 kilometri făcută de Consiliul Județean Suceava care se adaugă la modernizările făcute în anii trecuți la drumurile din zona comunei”, a spus Flutiur.

El a spus că în felul acesta, pe scurtătură, se poate merge de la Milișăuți spre Rădăuți și se poate merge spre Putna fără să se mai aglomereze centrul orașului.

„Mă bucur că am făcut această investiție”, a spus Flutur.

El a anunțat locuitorii din Satu Mare, Milișăuți și Grănicești, că a depus documentația pentru asfaltarea porțiunii de drum pietruit care leagă Satu Mare de Grănicești.

„Știu că este o zonă așteptată să fie modernizată. Consiliul Județean Suceava a pregătit documentația astfel încât anul viitor să trecem la treabă și cu acest tronson de drum”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de