Consiliul Local Suceava a aprobat alocarea unui milion de lei pentru achiziția de tablete pentru elevi. Ion Lungu: Vom lansa licitația pentru achiziția a o mie de tablete


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că după ce licitația pentru achiziția de tablete pentru elevi organizată de Guvern a eșuat că municipalitatea suceveană va aloca suma necesară pentru achiziția a o mie de astfel de tablete.

„Din păcate, a cam eșuat licitația de la Guvern pentru achiziția celor 250.000 de tablete”, a spus Ion Lungu.

În aceste condiții, Consiliul Local Suceava s-a întrunit, miercuri, în ședință de îndată și a aprobat alocarea sumei de un milion de lei pentru achiziția a o mie de tablete pentru elevii suceveni.

„Este evident că nu vor veni aceste tablete până la începerea anului școlar pentru că sunt procedurile de achiziție”, a spus primarul care speră ca cel târziu la sfârșitul lunii septembrie-începutul lunii octombrie să fie achizionate aceste tablete.

El a a menționat că tabletele achiziționate vor fi apoi distribuite unităților de învățământ care le vor da elevilor.

Primarul a spus că municipalitatea a așteptat tabletele de la Guvern, iar dacă acestea nu au putut fi livrate se ocupă acum Primăria să le asigure.


Intră acum și în grupul de