Un falticenean baut s-a rasturnat cu masina in sant


Intră acum și în grupul de

Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a răsturnat cu maşina în şanţ. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 13.50, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 că pe drumul comunal D.C 9 pe raza satului Leucuşeşti, comuna Preuteşti, a avut loc un accident de circulaţie. La faţa locului s-a deplasat echipă operativă, iar în urma cercetărilor au stabilit că, M. Dumitru, de 52 ani, din municipiul Fălticeni, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 1997, în timp ce conducea autoturismul pe D.C 9, nu a adaptat viteza la drumul acoperit cu pietriş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a drumului, pe sensul său de mers.

Acesta a fost transportat la Spitalul municipal Fălticeni, unde s-a stabilit că nu a suferit vătămări corporale şi nu este necesară internarea.

M. Dumitru a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de