Vanzari de pana la 3 ori mai mari la Iulius Mall Suceava, in weekend-ul de Mos Nicolae


Intră acum și în grupul de

Reducerile lui Moş Nicolae, evenimentele special pregătite clienţilor Iulius Mall Suceava pentru inaugurarea decoraţiunilor de iarnă au atras, în mai puţin de două zile de shopping şi distracţie, peste 45.000 de vizitatori, un număr care a depăşit aşteptările.

Ofertele au fost, şi de această dată, irezistibile: program prelungit până dincolo de miezul nopţii, preţuri mai mici ca niciodată la produsele de sezon, premii instant de peste 5.000 euro, un spectacol de artificii, magnifice decoraţiuni de sărbători, precum şi oaspeţi de soi care au colindat: Nicolae Furdui Iancu, Palatul Copiilor Suceava şi trupa Boom Dance.

Special pentru seara de sâmbătă, 5 decembrie, când toate magazinele şi-au prelungit programul până la ora 12 din noapte, retailerii din Iulius Mall Suceava au împodobit pomul de sărbători cu oferte între 25 şi 80%.

“Clienţii noştri au răspuns cu entuziasm acestui maraton de shopping şi distracţie cu tradiţie în reţeaua de mall-uri Iulius. Magazinele au înregistrat vânzări record, de la dublu până la de 3 ori mai mari decât în zilele obişnuite de weekend”, a precizat Eduard Marcu, Shopping Center Manager Iulius Mall Suceava.

Clienţii Iulius Mall care au ales să îşi dedice weekend-ul de Moş Nicolae la cumpărături şi distracţie, au trăit la intesitate maximă momentele speciale, provocările concursurilor, răsplata unor premii instant substanţiale (vouchere la cumpărături cu bonusuri între 50 şi 200 lei), achiziţii importante şi, mai ales, o tolbă plină cu cadouri pentru cei dragi.

Aşadar, „Iulius Mall Suceava rămâne locul cel mai potrivit unde te poţi distra, poţi petrece clipe de neuitat alături de familia ta şi de unde poţi cumpăra toate cadourile de sărbători!”.


Intră acum și în grupul de