Tinerii din PDL au manifestat pro Basescu in centrul Sucevei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Câteva zeci de persoane, în majoritate tineri, s-au adunat, luni seară, în jurul orei 19, în centrul oraşului Suceava, fluturând steaguri portocalii şi strigând “Băsescu! – Băsescu!”, printre participanţi aflându-se deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan şi viceprimarul municipiului reședință de județ, Lucian Harşovschi.

Participanţii la manifestaţie erau îmbrăcaţi cu geci portocalii, scandau lozinci în favoarea lui Traian Băsescu şi dansau pe o parodie la melodia “Gimme hope, Joanna”, făcând referire la contracandidatul actualului şef al statului, Mircea Geoană (PSD).

Printre cele câteva zeci de persoane care s-au adunat în centrul oraşului Suceava pentru a-şi exprima bucuria faţă de rezultatul final al alegerilor prezidenţiale care îl indică drept câştigător de Traian Băsescu, s-au aflat deputatul PDL Ioan Bălan şi viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi, dar şi fratele primarului Sucevei, Costică Lungu.

Viceprimarul Harşovschi şi deputatul Bălan au salutat victoria lui Traian Băsescu declarând că fără nici un fel de tăgadă, victoria în alegerile din 6 decembrie este a lui Traian Băsescu.

Lucian Harşovschi a insistat și a spus şi o glumă legată de culmea somnului: „Culmea somnului este să te culci preşedinte şi să te trezeşti prostănac”.

Printre manifestanţi a fost văzut şi fostul preşedinte al PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, iar pe trotuar a asistat la bucuria simpatizanţilor PDL, subprefectul Angela Zarojanu.

Din boxele amplasate în centrul oraşului de simpatizanţii lui Băsescu se auzea melodia “Omul bun şi pomul copt”, dar simpatizanţii PDL au dansat cel mai vârtos pe parodia piesei „Gimmie hope Joanna” cu versuri în limba română şi prin care este ironizat copios Mircea Geoană.

În zonă s-au aflat câteva echipe de jandarmi care au asigurat ordinea și buna desfășurare a evenimentului.

Candidatul susţinut de PDL, Traian Băsescu, a câştigat alegerile, în judeţul Suceava, obţinând, în cel de-al doilea tur de scrutin, 54,19 la sută din voturi, în timp ce Mircea Geoană, candidatul PSD, a avut 45,8 la sută, potrivit rezultatelor finale anunţate, luni, de Biroul Electoral Judeţean.


Intră acum și în grupul de