Castigatorii campaniei „Se-ntoarce bulina. La Bucovina!” au fost premiati


Intră acum și în grupul de

Pentru 19 iubitori de cumpărături, Moş Nicolae s-a grăbit să vină cu daruri minunate. Aşa că, sâmbătă, 5 decembrie, la Complexul Comercial “Bucovina” din Suceava tolba de cadouri s-a deschis pentru cei mai norocoşi participanţi ai campaniei “Se-ntoarce bulina. La Bucovina!”. Cu muzica de petrecere şi multă voie bună, numele acestora a fost extras din urna de concurs.

Mare le-a fost uimirea câştigătorilor când au răspuns sâmbătă la telefon şi au auzit vestea cea bună. Mulţi dintre ei şi-au făcut în scurt timp apariţia la Bucovina pentru a-şi ridica premiile. “Este prima dată în viaţa mea când câştig ceva. Vă daţi seama ce bucurie!”, a spus una dintre norocoase.

Surprizele şi premiile au fost de tot soiul: haine sport şi elegante, bijuterii, jucării, decoraţiuni pentru casă şi multe altele. Toate cadourile au provenit de la magazinele-partenere, care au vrut să îşi încânte clienţii. În afară de aceste premii, Complexul Comercial „Bucovina” a oferit şi un cuptor cu microunde, o ramă foto digitală, un televizor LCD cu diagonala de 106 cm şi, Marele Premiu – un Sistem Home Entertaiment format dintr-un LCD Sony de 40” şi PlayStation 3.

După cinci săptămâni de la debut, campania “Se-ntoarce bulina. La Bucovina!” s-a încheiat prin tragerea la sorţi dintre cele 600 de taloane participante, într-o atmosfera veselă.


Intră acum și în grupul de