Focar de Covid-19 la Spitalul de Psihiatrie Siret: Până acum au fost confirmați pozitivi 34 de beneficiari și patru cadre medicale. Pacienții vor fi evaluați medical la Spitalul din Rădăuți, iar apoi izolați într-un pavilion separat din cadrul Spitalului de Psihiatrie Siret


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că în județul Suceava a apărut un nou focar de Covid-19, fiind vorba despre Spitalul de Psihiatrie Siret.

Potrivit sursei citate, până în acest moment, 34 de beneficiari și patru cadre medicale au fost confirmați pozitivi la virusul SARS COV–2.

În acest context, Direcția de Sănătate Publică Suceava are în desfășurare o anchetă epidemiologică și efectuează demersurile necesare pentru gestionarea corespunzătoare a focarului.

Astfel, în decursul zilei de azi vor fi retestați restul pacienților și cadrelor medicale.

Sursa citată precizează că persoanele infectate vor fi transportate la Spitalul Municipal Rădăuți pentru evaluare și conduită terapeutică după care se va dispune la izolarea acestora într-un pavilion separat din cadrul Spitalului de Psihiatrie Siret unde vor fi monitorizați zilnic de medicii curanți din unitate.


Intră acum și în grupul de