Si in al 12-lea ceas, tot amanare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Lucrările pe şantierele deschise de administraţia locală pe raza municipiului reşedinţă de judeţ vor fi finalizate la primăvară. Asta e concluzia la care a ajuns primarul Ion Lungu, după ce în cadrul ultimului comandament de urgenţă susţinut pe parcursul zilei de miercuri la sediul Primăriei Suceava toate societăţile care derulează lucrări în oraş au cerut o nouă amanare a datei limită de finalizare a lucrărilor. Edilul sucevean a arătat că şantierele trebuiau închise de luna trecută, dar de fiecare dată s-au găsit tot felul de scuze prin care societăţile au obţinut amânarea.

Conform primarului Ion Lungu, lucrările la refacerea reţelei de termoficare sunt în mare parte efectuate, dar în majoritatea locurilor, zonele de lucru nu au fost aduse la starea iniţială. “Am atras din nou atenţia societăţilor, dar nu mai avem ce face. Cel mai sigur, recepţia lucrărilor se va face în primăvară”, a spus Lungu. Cel mai sigur, se pare că tot atunci, se va achita şi ultima tranşă din plata lucrărilor după ce societăţile prezintă semnătura preşedinţilor de Asociaţii de proprietari că sunt mulţumiţi de lucrări.

Lungu a mai arătat că şi în ce priveşte reabilitarea termică a blocurilor sunt probleme.
Pentru 11 clădiri din municipiu, lucrările vor fi gata săptămâna viitoare când se va face şi recepţia lor, dar pentru alte 5 blocuri, cuprinse în programul derulat de Administraţia locală suceveană, nu sunt şanse prea mari.


Intră acum și în grupul de