Acasă Actualitate 6,6 milioane de lei din fondul de rulment acopera golul de casa...

6,6 milioane de lei din fondul de rulment acopera golul de casa pe 2009 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vânzarea unor bunuri constând în terenuri şi clădiri aparţinând domeniului privat al judeţului nu s-a putut realiza pe parcursul acestui an din cauza opoziţiei consilierilor judeţeni PSD. Drept urmare, veniturile proprii prevăzute de CJ Suceava înregistrează deficit.

Şeful deliberativului judeţean sucevean, Gheorghe Flutur, a arătat vineri că pentru acoperirea temporară a golului de casă pe anul 2009 consilierii judeţeni au decis să transfere suma de 6.640.000 de lei din fondul de rulment.



Pe măsură ce se vor încasa veniturile estimate, fondul de rulment urmează să fie reîntregit, a menţionat preşedintele CJ Suceava. Flutur a explicat că banii din fondul de rulment vor fi folosiţi pentru cheltuielile de funcţionare a CJ Suceava.

PSD Suceava a anunţat că nu va vota pentru vânzarea bunurilor din domeniul public al judeţului mai ales în situaţii de criză financiară, când acestea sunt subevaluate.

Consilierii judeţeni PSD au arătat că bunurile acumulate de judeţul Suceava în perioada când conducerea judeţului a fost asigurată de PSD nu trebuie înstrăinate cu uşurinţă şi că acestea pot fi folosite în vederea obţinerii unor împrumuturi bancare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version