Au furat puntea si au dus-o la fier vechi


Intră acum și în grupul de

Un rădăuţean s-a trezit fără „podeţul” de peste un canal de scurgere pe care trecea pentru a ajunge pe terenul său agricol. Potrivit IPJ Suceava, L. Constantin, de 52 ani, din municipiul Rădăuţi a sesizat faptul că persoane necunoscute au sustras de pe un teren arabil proprietate personală, situat în oraşul Milişăuţi, o platformă metalică pe care o folosea ca podeţ de trecere peste un canal de scurgere a apei pluviale.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, suspecți de comiterea faptei sunt A. Cristian, din comuna Cândeşti, judeţul Botoşani, B. Traian de 37 ani din comuna Burla şi B. Lenuţa de 18 ani din comuna Volovăţ, în prezent dispăruţi de la domiciliu.

Platforma a fost găsită la o societate comercială din Marginea – centru colectare fier vechi şi conform dispoziţiilor primite de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi s-a procedat la indisponibilizarea bunului furat şi lăsarea în custodia lui D. Gavril, administratorul societăţii.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării persoanelor suspecte și probării întregii activități infracționale.


Intră acum și în grupul de